top of page

Hvordan starte når du er helt ute av form

Oppdatert: 21. feb.

Hvordan starte når du er helt ute av form


Når du er helt ute av form, kan det være lurt å starte med små, realistiske mål. En coach kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd treningsplan og motivere deg gjennom prosessen. De kan også gi deg råd om riktig teknikk og ernæring, samt tilpasse treningsøktene etter dine behov og evner. Med støtte og veiledning fra en coach kan du gradvis bygge opp styrke, kondisjon og selvtillit.


Hvordan coacher jeg online kunder?


Jeg bruker Zenfit-appen som er en flott ressurs for folk som foretrekker å trene hjemme eller for de som trenger veiledning på nettet. Den tilbyr tilpassede treningsplaner, instruksjonsvideoer og muligheten til å spore fremgangen din. Med denne appen kan du få tilgang til profesjonell hjelp over nett og treningsekspertise uavhengig av hvor du er.


Hvordan starter vi?


Alle kunder starter med en kartleggingssamtale med meg i den første fasen av coachingprosessen. I denne samtalen vil jeg stille deg spørsmål om dine mål, nåværende trenings- og kostholdsvaner, eventuelle begrensninger eller helsehensyn, samt dine forventninger til coaching. Gjennom denne samtalen kan jeg få et helhetlig bilde av deg og dine behov, slik at jeg kan skreddersy en trenings- og ernæringsplan som passer best for deg. Det er også en mulighet for deg å stille spørsmål og diskutere eventuelle bekymringer eller mål du måtte ha.


Ta kontakt med meg i dag!Hvordan komme seg i form?
Hvordan komme seg i form?

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Kontakt bedriften i dag
bottom of page