top of page

KUNDERS REFERANSE

Van er ufattelig dyktig både som PT og som muskelterapeut. Han er dedikert, kjapp og effektiv. Han ser hva man må jobbe med, og om man følger det han sier er man garantert resultater. Hver gang jeg har fått små eller store plager har han vist hva jeg må tøye/jobbe med,

og jeg har blitt fort kvitt problemene.

                        Har jobbet med Van i flere år og anbefaler han på det sterkeste!

                                              Erik Heigl
                                                  Vektløfter

Van er en utrolig dyktig og flink PT. Jeg har trent med Van i nesten 3 år og på denne tiden har han hjulpet meg ned nesten 60 kg, lært meg masse om styrkeløft og hvordan ting som mat og søvn påvirker kroppen i det daglige. Van er også en meget dyktig muskelterapeut som har hjulpet meg flere ganger når jeg har hatt problemer med stive og vonde muskler. 
Van har lært meg utrolig mye gjennom snart 2 år og han er nærmest blitt en livscoach for meg.
Jeg har prøvd flere PT'er før og jeg må si at Van er den desidert flinkeste jeg har hatt, Van brenner virkelig for det han gjør og ønsker at folk skal lykkes.

Kenneth Hasselstrøm
Styrkeløfter

Kan absolutt anbefale Van. Jeg har konkurert mye i strongman og er derfor nødt til å få behandling sånn at jeg kan yte mest mulig under konkurranse. I år deltok jeg i WHEA VM og hadde det ikke vært for Van så hadde jeg nok ikke klart å plassert meg så høyt som jeg gjorde. Denne mannen besitter veldig mye kunnskap rundt trening og behandling. I tillegg er han blid og snill og setter kunden i fokus!

Bjørn Vegard Tukun
Profesjonell Strongman-utøver

Van er en utrolig dyktig trener, og har hjulpet meg masse i å få oversikt over hva jeg trenger å gjøre for å nå målene jeg ønsker. Han er veldig tilpasselig og lager en plan som passer til deg individuelt, og er veldig flink til å følge opp og sørge for at du er på riktig vei. Han er også veldig omgjengelig og får deg aldri til å føle deg dårlig hvis du sliter eller har falt litt ut av rytmen. Anbefaler han sterkt til alle som ønsker å få kontroll på helsen sin!

Torstein Røsok

Van er super som personlig trener og muskelterapeut. Han er flink til å motivere, støtte og sørge for at jeg gjorde øvelsene riktig. Spesielt var han flink til å pushe meg, samtidig som han sørget for at jeg mestret det jeg gjorde og uten å belaste feil. Anbefaler Van på det sterkeste, han er virkelig dyktig på det han gjør!

Marita Brennsund
Avdelingsleder

Kontakt bedriften i dag
bottom of page